Parade

Den store paradedagen markerte avslutningen på jubileumskorpsturen. Åpningskonserten ble igjen holdt på Poundland Site. Også denne gang kom det bidrag til en stadig voksende godterikasse.

Paraden gikk med ni norske korps langs Sandside og Foreshore Road. Med noen barneskoler i tillegg ville det lignet et lite 17.mai tog. Tilskuerne fikk i alle fall full valuta for oppmøtet.

Ventende tilskuere

Været viste seg fra den bedre siden, og marsjering med uniform tok på. Heldigvis ligger Nordsjøen rett utenfor døra, og det relativt kjølige vannet fikk avkjølt varme musikanter før det hele utviklet seg til en real sandkrig.

Kveldskonsert

Vi har hatt et flott opphold ved Clarence Garden, så vertskapet vårt, Paul og Paula, fikk sammen med sin datter Lucy en egen kveldskonsert på plassen nedenfor hotellet. Lucy fyller 12 år fredag og fikk en ekstra oppmerksomhet i den forbindelse. Litt rart er det jo at korpsjentene på omtrent samme alder ventet helt til siste kveld med å bli venninner med hotellets datter. Det blir nok nye venneforespørsler på Facebook den nærmeste tiden.