Onsdag 22. – Tirsdag 28. juni
I 2016 er det utenlandstur for Grenaderkorpset. Skolene har siste skoledag tirsdag (!) 21. juni, så derfor starter vi turen morgenen 22. juni. Da går vi på bussen og kjører til Oslo. Der tar vi DFDS Seaways til København med middagsbuffet og frokost, og sover i 4-mannslugarer. Morgenen 23. juni ankommer vi København og kjører tre timer via Sverige til Bornholm. Her skal vi ha fire fine døgn på Storløkke Feriepark, hvor vi alle bor i små leiligheter for 4-6 personer, med helpensjon. Det er oppvarmet svømmebasseng, trampoliner og flotte fellesarealer. Det blir et artig program de dagene vi er her; detaljer kommer senere, men det blir konserter, fornøyelsespark, vannland, poolparty, muligheter for sykkelleie og turer på øya. Les mer her:
http://www.korpsfestival.dk/
http://familieferiebornholm.dk/storloekke/
Det vil være mulig for familier å leie leiligheter for foreldre og søsken tilknyttet vårt område. På korpstur bor korpsmedlemmene med hverandre, og ikke med foreldre. Imidlertid regnes alle som turdeltakere og foreldre må regne med å bidra underveis. Men vi vil gjerne ha med så mange som mulig! Barn født 2007 eller senere MÅ ha med seg foresatt på turen.

Mer informasjon kommer!
Turkomiteen