Høstkonsert 2011

Det var stor underholdning Grenaderkorpset leverte på Heimdal videregående skole søndag kveld. Publikum fikk servert en konsert som, med dirigentenes ord, fulgte en svært tynn rød tråd. Den kunne sikkert vært tykkere spunnet, men med den spillegleden vi fikk oppleve, synes vi den var tykk nok.

Fortellingen om fløytisten og slagverkeren ble flott framført av junior- og hovedkorps, med dyktige solister. Korpsets tre faste dirigenter fikk sterk konkurranse av Ola Brurok, som dirigerte sitt eget stykke. En noe overrasket styreleder ble også testet som dirigent (greit med en erstatning dersom alle de faste dirgentene er syke). Ikke til forkleinelse for styrelederens prestasjon, men vi satt vel i grunn igjen med inntrykk av at unge herr Brurok kanskje bør være 1.vikar.

Bilder fra konserten er lagt ut.