Julekonserten 2006

Søndag 13. desember 2009 kl. 17.00 – 19.30 i aulaen på Sverresborg skole.

Det er en glede å invitere til Grenaderkorpsets tradisjonsrike julekonsert under ledelse av dirigentene
Eli Blåsmo, Katrin Moksness og Sverre Vikhammermo.

Ta med søsken, besteforeldre, slekt og venner til en hyggelig førjulsopplevelse. Det blir mye musikk selvfølgelig, og servering av kaffe, kaker og brus til barna i pausen.I pausen gjennomfører vi konvoluttlotteri med flotte Grenadernisser som hovedpremier, og det blir trekning på inngangsbilletten. Musikantene bes levere 2 gevinster til en samlet verdi av 100,- på øvingen innen 7.desember.

Vi ber om at hver musikantfamilie baker en kake.
Lever den ferdig oppdelt på fat merket med navn, på Sverresborg skole, før konserten begynner på søndag. Husk å ta med kakefatet hjem igjen!

Vi ber i tillegg alle med barn med etternavn A- K (dette går på rundgang) tar med en kanne kaffe (merket med navn) og leverer sammen med kaken. Vi oppfordrer alle til å hjelpe til med opprydningen etter konserten.

INNGANG: KR. 50 FOR VOKSNE OG KR. 25 FOR BARN ( inkl brus)